top of page
Skönhetsmodeller

Behandlings-
ansvarsförsäkring
för skönhetsbehandlingar

 

Genom Perfect Beauty får du rabatt på försäkring hos försäkringsförmedlaren Gefvert

Perfect Beauty samarbetar med försäkringsförmedlaren Gefvert. Genom oss får du rabatt på försäkringar särskilt anpassade för skönhetsbranschen.
 
Behandlingsansvar
Utför du skönhetsbehandlingar i ditt företag är det viktigt och seriöst att ha den grundläggande Behandlingsansvarsförsäkringen som skydd för en eventuell felbehandling av kund, till exempel att tatuerade läpplinjer eller ögonbryn blir fel, att någon behandling ger inflammation/sår eller om en kund skulle skada sig i behandlingslokalen.
 
Behandlingsansvar består av två delar; Behandlingsansvar om någon kund anser sig blivit skadad av din behandling samt Kundolycksfall för kunder/patienter som besöker din verksamhet och råkar skada sig.
 
Försäkringen täcker alla behandlingar som du har utbildning i. Försäkringen är personlig och gäller inom Norden.
Risktillägg
• Med vissa behandlingar tillkommer risktillägg
Läraransvar
• För en tilläggspremie kan du teckna till skydd för läraransvar för dig som håller utbildningar och kurser.
 
Företagsförsäkring
Genom Gefvert erbjuds även Företagsförsäkring när du tecknat Behandlingsansvar som är den grundläggande försäkringen. En företagsförsäkring skyddar dig för Egendom- och Ansvarsskador (utanför behandlingssituationen), Avbrott, Rättsskydd samt skada på din lokal och dess fönster. Tänk på, har du din praktik i hemmet täcks den normalt inte av din hemförsäkring.
 
Sjukavbrott
Om du blir långvarigt sjukskriven minskar firmans intäkter avsevärt, men de fasta kostnaderna i rörelsen blir du inte av med. Vid ett sådant tillfälle är det bra att ha en sjukavbrottsförsäkring.
Om du har anställd personal garanterar försäkringen att deras löner utbetalas. Skulle din skada innebära en längre tids arbetsoförmåga täcker försäkringen merkostnader för att ta in en vikarie.
Täcker fasta kostnader upp till 10 000 kr per månad i 12 månader med karens på 30 dagar.
 
Olycksfall
Olycksfallsförsäkringen gäller dig i hela världen, dygnet runt, under arbetstid. En olycka kan drabba vem som helst. Ett skrubbsår kan de flesta leva med, men en skada som uppkommer till följd av olycksfall kan i värsta fall förändra vardagen. Med detta moment får du ekonomisk kompensation ifall att du drabbas av en skada till följd av ett olycksfall.
 
Villkor
Fullständiga villkor finns på gefvert.se/skonhet eller erhålls via Gefvert kundservice.
 
 
Rådgivning & premier
Hos Gefvert kundservice för du rådgivning om försäkring och pris. Ring
08-440 54 40 eller maila gefvert@soderbergpartners.se eller besök gefvert.se
 
Intresseanmälan
Skicka din intresseanmälan via formuläret nedan. Fyll i vilka risktillägg för behandlingsformer som du utför och svara på om din verksamhet har behov av tilläggsförsäkringar.
 
Behöver du hjälp och har du frågor om behandlingsformer?
Hör av dig till oss på Perfect Beautys kontaktcenter så hjälper vi er vidare. Maila kundtjanst@perfectbeauty.nu eller ring 0707464139.
 
 
Intresseanmälan Försäkring

Risktillägg jag är intresserad av att teckna:

Jag är intresserad av att teckna tilläggsförsäkringar;
Jag är intresserad av att teckna tilläggsförsäkringar;

Tack för din ansökan!
Vi återkommer till dig inom kort.

bottom of page