top of page
Perfect Beauty Microblading

Microblading 

Besöket inleds genom att du konsulterar med din utövare, du blir informerad om hur behandlingen går till och du kan även ställa frågor. Området som ska tatueras bedövas och efter ca 20 - 30 minuter ritar vi formen och påbörjar behandlingen.

Permanent ögonbrynsmakeup pågår

Så här går en behandling till

Besöket inleds genom att du konsulterar med din utövare, du blir informerad om hur behandlingen går till och du kan även ställa frågor. Området som ska tatueras bedövas och efter ca 20 - 30 minuter ritar vi formen och påbörjar behandlingen. Läkningstiden är ca 3-8 dagar, slutresultatet visar sig först upp till 6 veckor efter och det är då dags att komma på ett återbesök. Bokas med fördel direkt efter din behandling på plats.

Efter din behandling

Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går oftast över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som mycket markerad direkt efter behandlingen, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Ca 30% faller av efter första behandlingen, och det är även normalt att mer än så faller av. Först efter total läkning kan man se det slutliga resultatet. I ett nybesök ingår 1 återbesök (som skall göras inom 5 - 6 veckor efter din behandling) i priset. Mer än ett återbesök är nödvändigt i vissa fall.

Viktigt att tänka på inför & efter din behandling

Tvätta av med destillerat vatten efter 3 timmar så att du får bort sårvätskan. Smörj sedan ett tunt lager med vaselin. Undvik vanligt vatten på pigmenteringen de första 24 h. Tatueringen kommer kännas mörk de första dagarna. Detta dämpas sedan. Tvätta & smörj tatueringen cirka 5 ggr/dag i 5 dagar. Under dessa dagar ska du inte bada, basta, sola eller träna. Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet. Skrapa eller klia inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv. Den 4-5 dagen kan det flagna något, detta är normalt. Vanligtvis bleknar pigmentet 30-50%. Boka ditt återbesök innan du lämnar salongen.

Sola inte 24 timmar innan. Du ska inte heller äta starka eller blodförtunnande mediciner, eller vara alkoholpåverkad. Undvik även smärtstillande och koffein timmarna innan ditt besök. Se också till att ha ätit lite innan du kommer och var gärna utvilad. Meddela om eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning till om behandlingen kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 2 dygn innan ditt inbokade besök. Vi vill heller inte att du är gravid innan vecka 12.

Om du ändå kommer till oss på din bokade tid och vi pga någon av ovanstående anledningar inte kan utföra ingreppet blir du debiterad 50% av behandlingspriset.

Priser

Nytt set Ögonbryn - ink ett återbesök 120 min - Från: 3500 kr

Nytt set halvt Ögonbryn - ink ett återbesök 90 min - 2500 kr

Ögonbryn - återbesök inom 4-6 veckor 60 min - 0 kr

Ögonbryn  - extra återbesök inom 3 månader 60 min - 500 kr

Ögonbryn - Påfyllning inom 9 månader 60 min 1200 kr

Ögonbryn - Påfyllning inom 9 mån 1/2 bryn 60 min 900 kr

-

Ögonbryn - Påfyllning inom 15 månader 90 min 2000 kr

Ögonbryn - Påfyllning inom 15 mån 1/2 bryn 60 min 1400 kr

-

Ögonbryn - Påfyllning inom 1-2 år - inkl. 1 återbesök 90 min 2500 kr

Ögonbryn - Påfyllning inom 1-2 år 1/2 bryn - Inkl. 1 återbesök 60 min 1500 kr

Ögonbryn - Påfyllning inom 2-3 år - inkl. 1 återbesök 90 min 3000 kr

Ögonbryn - Påfyllning inom 2-3 år 1/2 bryn - Inkl. 1 återbesök 90 min 2000 kr

Information om Microblading

Läkningstiden är ca 3-8 dagar, slutresultatet visar sig först upp till 6 veckor efter och det är då dags att komma på ett återbesök. Bokas med fördel direkt efter din behandling på plats.

Microblading behandlare
Våra Microneedlingsbehandlare
Perfect Beauty Lashlift  Browlift

Lashlift & Browlift

Perfect Beauty ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingar

bottom of page