Naglar

Gelenaglar finns att få både som förlängning (nytt set) och direkt på din egna naturliga nagel (påfyllning/återbesök). Ett nytt set utförs antingen med tipp eller mall, beroende på vad som passar din nagels form och vilken design du önskar. Normalt sker återbesök med 3-4 veckors mellanrum.

 

Gelenaglar – färg, form och design Gelenaglar anpassas efter dina önskemål, designen och dekorationen på nageln görs enligt dina och våra idéer.

Perfect Beauty Naglar .jpg

  Information om Nagelbehandlingar

Gellack är en hybrid mellan gelé och nagellack. Gellack passar dig som har välbalanserade och friska naglar och som redan uppnått önskad nagellängd. Hållbarheten för gellack är ca 2-3 veckor

 

Gellack härdas i en UV/LED-lampa precis som gelenaglar, det är hårdare och mer hållbart än nagellack men flexiblare än gelenaglar. Gellack kan därmed endast appliceras på din egna naturliga nagel utan förlängning.

Viktig information om nagelbehandlingar

Vi har en åldersgräns på 18 år för att göra naglar eller 16 år med målsmans tillstånd på plats. Anledningen till detta är den att materialet håller sämre på ungdomar då nageln innehåller mer fett och vatten.

Hur bra naglarna håller är olika från person till person. Det kan bero på vilken gelé som använts då det finns geléer med olika funktion och hårdhet. Men det finns även andra saker som påverkar.

En anledning är de egna förutsättningarna såsom jobb, vanor/dåliga vanor, du pillar på dina naglar, du biter på naglarna/nagelbanden, använder du nagelolja regelbundet, använder du handsprit och/eller är mycket i vatten?

 

Många av dessa saker går att förbättra och undvika, vilket kommer göra att gelénaglarna håller bättre. Det kan också finnas orsaker som är svårare att påverka. Det kan vara kroniska sjukdomar, tillfälliga sjukdomar, hormonella rubbningar, mediciner, graviditet o.s.v. I de flesta fall kan nagelterapeuten tillsammans med dig som kund komma fram till en lösning som fungerar bäst för dig.

Borttagning av material

Om du vill avlägsna materialet på dina naglar så är det betydligt skonsammare för din egen nagel att komma till salongen och få hjälp med att ta bort det.

Priser

Nytt set - nagelförlängning gelé 60 min - 890 kr

Återbesök gelé 60 min - 620 kr

Gellack - nybesök / återbesök 45 min - 450 kr

Borttagning av material 30 min - 300 kr

Lagning 1 nagel 15 min - 100 kr

Team

PerfectBeauty Monica Nordh

Monica Nordh

Nagelteknolog

Skönhetsterapeut 

Perfect Beauty Profhilo .jpg

Profhilo

Perfect Beauty Plasmalift happy.jpg

Plasmalift