top of page
Perfect Beauty Hårborttagning Laser armh

Hårborttagning

Laser

Motus AX – är marknadens effektivaste hårborttagningslaser med hela 5000 W i laserstyrka. Kan behandla alla hudtyper ,även de mörkaste, samt solbrun hud utan risk. Tunna hårstrån går nu även att behandla som fjun och brunblonda hårstrån. Smärtfritt och snabb Alexandrit laser..

Perfect Beauty Hårborttagning med laser.

 Viktig information innan behandling

 •  VIKTIGT att inte ha vaxat, epilerat eller rycka/noppa området 2 veckor innan besöket!

 • Huden ska rakas dagen innan behandlingen. Ej vaxa! Spar gärna ett litet område så vi får titta på håret vid behandlingen.

 • Ingen brun-utan-sol 4 veckor innan behandling.

 • Ingen olja eller fet kräm på området 1 vecka innan behandling.

 • Kom nyduschad till din behandling.

 • Inte äta medicin som rubbar trombocytbildningen

 • Man bör inte ta antikoagulanter och/eller immunsuppressiva medel.

 • Du får heller inte ha någon hudsjukdom eller eksem i behandlingsområdet.

 • Inte vara ljuskänslig eller äta medicin som gör dig ljuskänslig.

 • Du får heller inte vara gravid eller amma.

 • Inte ha någon immunbrist som ökar hårväxten.

 • Vi kan inte ta bort rött, vitt eller grått hår utan pigment i.

Att tänka på efter behandlingen

Känns huden väldigt varm efter behandlingen, så försök att hålla huden sval genom att kyla till värmen försvinner. Undvik att ha tighta och åtsittande kläder över behandlingsområdet det första dygnet. Undvik att sola genom hela behandlingsprocessen. Solen motarbetar läkningsprocessen i huden och solningen kommer att leda till att fler behandlingar kommer behöva göras. Undvik att raka och vaxa behandlingsområdet genom hela behandlingsprocessen. Genom att raka och vaxa stimulerar du hårsäckarna vilket kan kräva att du behöver göra fler behandlingar. Att trimma området med maskin mellan behandlingarna går bra.

Konsultation för Motux Ax Laser

På konsultationen tittar vi på ditt hår och området som du vill behandla. Vi berättar hur det går till och vad man ska tänka på. Vanligtvis tar det 3-6 behandlingar för att få ett permanent resultat, men ibland behövs fler. Tid mellan behandlingarna bör vara 4-6 veckor.

Är det verkligen permanent?

Ja. Hårsäckarna har tre olika växtfaser och det är enbart i den anagena (tillväxtfasen) som vi har möjligthet att påverka hårsäcken med lasern. Därför krävs det ett antal behandlingar för att komma åt alla hårsäckar när de är i just denna fas. När de hårsäckarna är behandlade kommer de inte kunna producera mer hår. Däremot har vi alltid ett antal hårsäckar som är i en vilande fas (3-8år) och dessa hårsäckar kan vi inte påverka med lasern. Dessa hårsäckar kan växas till liv igen vid stora hormonella påfrestningar och är då enkla att behandla.

Information om Motux AX 

Det råder hård konkurrens inom marknaden för hårborttagningslasrar. Ständigt kommer det nya maskiner med nya funktioner och förbättrade egenskaper. Dock har det inte funnits en hårborttagningsmaskin som anammat alla olika tekniker, en maskin som fungerar oavsett hud- och hårtyp. Men nu är den här, Motus AX med MOVEO är en vidareutveckling av den traditionella Alexandrit lasern som gör den kompatibel för olika hudtyper och hårtyper. Motus AX hårborttagning fungerar effektivt, smärtfritt och ger ett bra och hållbart resultat. Dessutom slipper du nackdelar som exempelvis olika bieffekter. Behandlingen går snabbt och lämnar ett fint resultat varje gång.

Priser

Hårborttagning Laser

Haka 800 kr

Överläpp 800 kr

Haka & överläpp 1100 kr

Hela ansiktet 1600 kr

Nacke 1000 kr

Hals 1000 kr

Hals & Nacke 1600 kr

Armhålor 1100 kr

Bikinilinje 1100 kr

Brazilian (ej män) 1700 kr

Skinkor 1700 kr

Rygg 2400 kr

Bröstkorg 1300 kr

Mage 1300 kr

Armar över 1500 kr

Armar under 1500 kr

Hela armar 2200 kr

Händer 900 kr

Fötter 900 kr

Undre ben (inkl. knä) 2400 kr

Hela ben 3200 kr

Nedre ben, bikini, armhålor 3000 kr

Laser behandlare
Perfect Beauty elevbehandling

Elevbehandlingar

AEnB2UqVXFBVh0puSgW_yRfoY84l8gKl-FojsEXg

Ombre/Kombo

bottom of page