top of page
Perfect Beauty Kosmetisk tatuering.jpg

Lip & eyeliner, skönhetsfläck

Kosmetisk tatuering, micropigmentering eller kosmetisk pigmentering kan göras av olika anledningar. Genom att göra en behandling med kosmetisk tatuering kan man få en permanent make-up som tex förstärkta ögonbryn, markerad fransrad eller fin läpplinje. 

AEnB2UpkBoQgQQuPxraW6EDua4ljprRgtkjOJD4t

Viktig information inför ditt besök

Läppar:

Lider du av munsår eller har lätt för att få munsår, blåsor eller sår i munnen så kan behandlingen aktivera eller förvärra ett utbrott. För att förhindra eller minimera reaktionen rekommenderar vi att du behandlar dig med Zovirax eller liknande minst två dagar innan och i fem dagar efter. Allergi: Om du är allergisk mot metall eller kemikalier så kan det vara bra att göra ett allergitest, speciellt inför lipliner. Allergitestet ska ske minst en vecka innan behandlingen. Om du har fillers eller botox i läpparna råder vi dig att komma till oss på en konsultation innan du bokar behandlingen. Sola inte 24 timmar innan. Du ska inte heller äta starka eller blodförtunnande mediciner, eller vara alkoholpåverkad. Undvik även smärtstillande och koffein timmarna innan ditt besök. Se också till att ha ätit lite innan du kommer och var gärna utvilad. Meddela om eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning till om behandlingen kan genomföras eller inte. Vi vill heller inte att du är gravid innan vecka 12

Ögon:
Är du känslig rekommenderar vi ett allergitest, detta sker minst en vecka innan. Vi vill även att du informera oss eller rådfråga en läkare om du äter någon medicin. Boka gärna en konsultation innan så vi kan gå igenom dina önskemål och även om det är genomförbart. Vi vill inte heller att du använder linser på 24h så en provisorisk lösnings kan va bra att ha. Tänk på att inte dricka kaffe eller någon annan koffeindryck då det ökar blodcirkulationen.

Efter ditt besök

Läppar:

Badda med destillerat vatten och smörj ett tunt lager vaselin med en tops över det tatuerade området ca 5 ggr/dag i minst 7 dagar. Pilla eller dra inte bort skorporna utan låt dem släppa naturligt för att inte orsaka ärr, infektioner eller färgförlust. Första veckan efter behandlingen så kommer färgen upplevas väldigt mörk. Skorporna släpper inom en vecka och läpparna kan då upplevas väldigt torra och frasiga. Vi avråder dig från att använda några produkter, bortsett från vaselinet, på läpparna under läkningsperioden. Vi vill inte arbeta allt för mycket utanför kundens egna läppkontur då huden är helt annorlunda där, vilket kan resultera i att färgen slår mörkare än önskat. Solskyddsfaktor ska användas för att förhindra att tatueringen blir solblekt. Undvik kost och dryck med starka färgämnen, kryddig mat, citrus, skaldjur m.m. Detta kan enkelt leda till att läpparna drar åt sig färgämnen samt att du kan få komplikationer såsom munsår m.m.

Ögon:

Badda med destillerat vatten och smörj på ett tunt lager vaselin med en tops över det tatuerade området ca 5 ggr/dag i minst 7 dagar. Pilla eller dra inte bort skorporna utan låt dem släppa naturligt för att inte orsaka ärr, infektioner eller färgförlust. Första veckan efter behandlingen så kommer färgen upplevas väldigt mörk. Skorporna släpper inom en vecka och området kan då upplevas lite torrt. Vi avråder dig från att använda make-up eller produkter, bortsett från vaselinet.

Priser

Lipliner

Lipliner - (under): 90 min - 2500 kr 

Lipliner - (över): 90 min - 2500 kr

Lipliner - (över & under): 120 min - 3000 kr

Hela läppar - lipliner inkl. skuggning: 180 min - 4000 kr

Eyeliner

Eyeliner - avancerad över & under: 150 min - 4000 kr

Eyeliner - avancerad över: 120 min - 3500 kr

Fransradsmarkering

Fransradmarkering - Över 120 min 2000 kr

Fransradmarkering - Under 60 min 1500 kr

Fransradmarkering - Över & Under 120 min 2500 kr

Skönhetsfläckar

En skönhetsfläck: 30 min - 500 kr

Två skönhetsfläckar - vid samma tillfälle: 45 min - 700 kr

Återbesök - Påfyllning skönhetsfläck: 30 min - 300 kr

Återbesök / Påfyllningar

Återbesök inom 6 veckor: 90 min - 0 kr

Extra återbesök - inom 3 månader: 60 min - 500 kr

Påfyllning - inom 9 månader: 60 min - 1200 kr

Påfyllning - inom 15 månader: 90 min - 2000 kr

Påfyllning - inom 1-2 år (inkl. 1 återbesök): 90 min - 2500 kr

Påfyllning - inom 2-3 år (inkl. 1 återbesök): 120 min - 3000 kr

Vid maskintatuering förs pigmentet ner i det översta hudlagret  och snuddar i läderhudens översta skikt med hjälp av en vibrerande nål. En maskintatuering håller ca 2-5 år beroende på hudtyp, ålder och hur du sköter om din tatuering.  

Information om Lip & Eyeliner tatuering samt skönhetsfläckar

Kosmetisk Tatueringsbehandare
Perfect Beauty BB Glow.jpg

Tatueringsborttagning med laser

bottom of page