top of page

PRP

En mycket bra behandling för både män och kvinnor som är tunnhåriga eller har börjat tappa sitt hår och vill få håret att börja växa bättre. PRP-behandling för håret kallas även för vampyrbehandling och stimulerar hårtillväxten vilket gör att behandlingen fungerar proaktivt mot håravfall.


PRP-behandling för håret kan utföras både på huvud och skägg. En PRP-behandling kan även accelerera den naturliga läkningen av leder, muskler och senor genom att använda kroppens egna material som injiceras in det i den skadade kroppsdelen.

TDN PRP1 maj 2022 (46).jpg

  Information om PRP

En bioföryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar (trombocyter) stimulerar hudens cellföryngring och produktion av kollagen och elastiska fibrer. Även hårbotten kan behandlas för att återuppliva avtagande hårväxt.

 

Med PRP behandlingar får man nytt liv i hud och resultatet ger en ungdomligare, slätare och mer elastisk hud. Vid behandling i hårbotten ger man nytt liv till svaga hårsäckar. Plasman med en hög koncentration av tillväxthormoner och proteiner injiceras sedan i utvalda områden så som: Ansikte. Hals. Dekolletage och händer. En annan variant som blivit allt mer populär på marknaden är s.k. Ortopedisk PRP, som hjälper och accelererar den naturliga läkningen av leder, muskler och senor. Man använder på samma sätt som vanlig PRP, kroppens egna material och för in det i den skadade kroppsdelen.

Viktig information om PRP-behandlingar

De här reaktionerna av behandling kan vara bestående av rodnad, svullnad, smärta, klåda, blåmärken och ömhet vid injektionsstället. Dessa reaktioner är vanligen milda till måttliga och försvinner vanligen inom kort efter injektionen.

Denna behandling innehåller tillväxtfaktorer som stimulerar stamcellerna i hårbotten och huden. Svullnad kan förekomma på vissa ställen, detta är helt normalt. Svullnaden lägger sig med tiden. I de flesta fall rekommenderas en ny behandling efter ca 4-6 veckor för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Jag rekommenderar att du efter din behandling följer följande saker:

* Undvik alkohol, träning och bastu i 24 timmar då risken för svullnader och blåmärken ökar

* Undvik smink på huden 24 timmar efter din behandling

* Byta örngott

* Använda solskydd 14 dagar efter behandlingen (gäller PRP-ansikte)

Resultatet kommer ca 6 veckor efter behandlingstillfället. Då behandlingen stimulerar stamceller kan det ta upp till 3 månader för slutresultatet.

Priser

Hår / Skäggväxt - 60 min - 2900 kr

Ansikte - 60 min - 2900 kr
Ortopedisk PRP - 60 min - 2500 kr

Perfect Beauty Profhilo .jpg

Profhilo

Perfect Beauty Plasmalift happy.jpg

Plasmalift

bottom of page