top of page
Perfect Beauty Ombre / Kombo

Ombre/Kombo

”Ombre-brows” är en teknik som ger en skuggeffekt i brynet för att få den så kallade penneffekten. Den mörkaste delen är i svansen, undre delen av "kroppen" och övergår till en ljusare nyans ju närmre näsroten vi kommer. För att enkelt förklara är resultatet ett par naturligt, skuggat sminkade ögonbryn i två olika nyanser. Manuell ombreteknik innebär att vi pickar in färgen under huden istället för att skära.

Permanent ögonbrynsmakeup pågår

Information om Ombre/Kombo

”Ombre-brows” är en teknik som ger en skuggeffekt i brynet för att få den så kallade penneffekten. Den mörkaste delen är i svansen, undre delen av "kroppen" och övergår till en ljusare nyans ju närmre näsroten vi kommer. För att enkelt förklara är resultatet ett par naturligt, skuggat sminkade ögonbryn i två olika nyanser.

Manuell ombreteknik innebär att vi pickar in färgen under huden istället för att skära. Tekniken som man använder när man gör ombre kallas även tapping. Denna teknik är även skonsammare än microblading då den är en ytligare metod

Hur går en Ombre/kombo behandling till?

Behandlingen:

Besöket inleds genom att du konsulterar med din utövare, du blir informerad om hur behandlingen går till och du kan även ställa frågor. Vi kommer tillsammans överens om vilken form och nyans du önskar. Området som ska tatueras bedövas och efter ca 20 - 30 minuter ritar vi formen och påbörjar behandlingen. Läkningstiden efter behandlingen är 3-8 dagar, slutresultatet visar sig först upp till 6 veckor efter.

Efter din behandling:

Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går oftast över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som mycket markerad direkt efter behandlingen, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Ca 30% faller av efter första behandlingen, och det är även normalt att mer än så faller av. Först efter total läkning kan man se det slutliga resultatet. I ett nybesök ingår 1 återbesök (som skall göras inom 5 - 6 veckor efter din behandling) i priset. Mer än ett återbesök är nödvändigt i vissa fall.

Viktig information

Sola inte 24 timmar innan. Du ska inte heller äta starka mediciner, eller vara alkoholpåverkad. Se också till att ha ätit lite innan du kommer. Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandlingen kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 2 dygn innan ditt inbokade besök.

Tvätta av med destillerat vatten efter 3 timmar så att du får bort sårvätskan. Smörj sedan ett tunt lager med vaselin. Undvik vanligt vatten på pigmenteringen de första 24 h. Tatueringen kommer kännas mörk de första dagarna. Detta dämpas sedan. Tvätta & smörj tatueringen cirka 5 ggr/dag i 5 dagar. Under dessa dagar ska du inte bada, basta, sola eller träna. Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet. Skrapa eller klia inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv. Den 4-5 dagen kan det flagna något, detta är normalt. Vanligtvis bleknar pigmentet 30-50%. Boka ditt återbesök innan du lämnar salongen.

Priser

Nytt set - Ombre - 120 min - 5000 kr

Nytt set - Kombo - 120 min - 4500 kr

Återbesök

Återbesök inom 6 veckor: 60 min - 0 kr

Kombo - extra återbesök inom 3 mån: 60 min - 1000 kr

Ombre - extra återbesök inom 3 mån: 90 min - 1200 kr

Påfyllning

Tillägg på 500 kr extra tillkommer för dig som har en Microblading sedan tidigare och vill fylla på en kombo på ditt nästa besök. (700kr tillkommer vid påfyllning ombre)


 

Kombo - Påfyllning inom 9 mån 60 min 1400 kr

Ombre - Påfyllning inom 9 mån 90 min 1900 kr

Kombo - Påfyllning inom 15 mån 60 min 2200 kr

Ombre - Påfyllning inom 15 mån 90 min 2500 kr

Kombo - Påfyllning inom 1-2 år - inkl. 1 återbesök 90 min 3000 kr

Ombre - Påfyllning inom 1-2 år - Inkl. 1 återbesök 120 min 3200 kr

Kombo - Påfyllning inom 2-3 år - inkl. 1 återbesök 120 min 3500 kr

Ombre - Påfyllning inom 2-3 år - Inkl. 1 återbesök 140 min 3700 kr

Ombre/kombo Behandlare

Profhilo

Profhilo integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden.  Profhilo är en injicerbar anti-ageing behandling gjord av hyaluronsyra, som lätt integreras i vävnaden, för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder.

Perfect Beauty navelpiercing

Öronhålstagning & Piercing

Perfect Beauty Brynplock & färg

Brynplock & Färg

bottom of page