top of page
600x600-6.png

PRX - T33

PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel för alla hudtyper och åldrar. Det unika är att den inte orsakar ”frosting” och att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även nästintill smärtfri och orsakar minimal fjällning. 

PRT2.jpeg

Information om PRX-T33 behandling

PRX-T33 är en ”snällare” behandling än traditionell TCA peeling och anledningen till det är den unika patenterade formulan bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojicsyra.

Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt. 

PRX-T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

Varför ansiktsbehandling?

PRX-T33 används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera: Melasm, Rynkor och linjer, pigmenteringar/ solfläckar, torr hud, förlorad elasticitet och åldrad hud.

Så här går behandlingen till

Vi tvättar ansiktet och avlägsnar make-up. Sedan appliceras 2-6 lager av PRX-T33. Den ligger på några minuter, beroende på reaktion av huden. Peelen avlägsnas sedan med vatten. Vi avslutar med en lugnande, vårdande kräm. För bästa och en mer långvarig effekt, bör behandlingen upprepas 3-6 ggr med 1-2 veckors mellanrum.

Priser

Behandlare Ansiktes
Perfect Beauty Profhilo .jpg

Profhilo

Perfect Beauty Plasmalift happy.jpg

Plasmalift

bottom of page