top of page
Perfect Beauty Lashlift och Browlift

Lashlift &

Browlift

Lashlift lyfter och ger volym till dina egna ögonfransar. Om du färgar fransarna samtidigt ger det ännu större effekt. Browlift är en keratinbehandling av sina egna bryn. Man förändrar strukturen och formen på sina bryn. Är ni bekanta med lashlift så är detta precis samma typ av behandling men att det utförs på brynen istället.

Perfect Beauty Lashlift & Browlift

Information om Lashlift & Browlift

Dina naturliga fransar växer hela tiden, din lashlift/browlift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar/bryn växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en lashlift/browlift kan därför vara i allt från 6-8 veckor. Dessa behandlingar passar dig som vill ha en fin böj på dina naturliga fransar.

Priser

Lashlift - Inkl färgning: 60 min - 890kr

Lashlift - Exkl färgning: 60 min - 850kr

Browlift inkl färg: 790kr

Browlift utan färg: 750kr

Kombo Lashlift & Browlift inkl färg: 1400kr

Lash & Browlift Behandlare

Profhilo

Profhilo integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden.  Profhilo är en injicerbar anti-ageing behandling gjord av hyaluronsyra, som lätt integreras i vävnaden, för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder.

Perfect Beauty ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Perfect beauty thesera Plasmalift

Plasmalift

bottom of page