top of page
Vaxning av ögonbrynen

Ombre Kombo Powder Brows

POWDER Brows är en teknik som utförs med tatueringsmaskin. Resultatet efter läkning blir en pudrig/skuggad effekt.

Metoden är skonsam för huden och har en bättre hållbarhet än microblading.  

Gröna ögon och smink

Information om Ombre Kombo - Powder Brows

POWDER Brows är en teknik där resultatet av tatueringen blir en skuggad effekt som liknar smink,en mer pudrad/soft effekt. 

Powder brows utförs med maskin och passar dig som även har en oljig/grovporig hy. Denna metod har en tendens att sitta bättre jämfört med microblading.

Utförs med maskin och att vi rekommenderar denna metod för er som har oljig och grovporig hud.  

Hur går en Ombre/kombo behandling till?

Behandlingen:

Besöket inleds genom att du konsulterar med din utövare, du blir informerad om hur behandlingen går till och du kan även ställa frågor. Vi kommer tillsammans överens om vilken form och nyans du önskar. Därefter börjar vi skugga in färgen med maskin. Läkningstiden efter behandlingen är 3-8 dagar, slutresultatet visar sig först upp till 6 veckor efter behandlingen. 

Efter din behandling:

Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går oftast över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som mycket markerad direkt efter behandlingen, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Ca 30% faller av efter första behandlingen, och det är även normalt att mer än så faller av. Först efter total läkning kan man se det slutliga resultatet. I ett nybesök ingår 1 återbesök (som skall göras inom 5 - 6 veckor efter din behandling) i priset. Mer än ett återbesök är nödvändigt i vissa fall.

Viktig information

Sola inte 24 timmar innan. Du ska inte heller äta starka mediciner, eller vara alkoholpåverkad. Se också till att ha ätit lite innan du kommer. Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandlingen kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 2 dygn innan ditt inbokade besök.

Tvätta av med destillerat vatten efter 3 timmar så att du får bort sårvätskan. Smörj sedan ett tunt lager med vaselin. Undvik vanligt vatten på pigmenteringen de första 24 h. Tatueringen kommer kännas mörk de första dagarna. Detta dämpas sedan. Tvätta & smörj tatueringen cirka 5 ggr/dag i 5 dagar. Under dessa dagar ska du inte bada, basta, sola eller träna. Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet. Skrapa eller klia inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv. Den 4-5 dagen kan det flagna något, detta är normalt. Vanligtvis bleknar pigmentet 30-50%. Boka ditt återbesök innan du lämnar salongen.

Priser

Powder Brows - 180 min  (skuggning med maskin) 5000kr 

Nytt set - Ombre - 120 min - 5000 kr

Nytt set - Kombo - 120 min - 4500 kr

Återbesök

Återbesök inom 6 veckor: 60 min - 0 kr

Kombo - extra återbesök inom 3 mån: 60 min - 1000 kr

Ombre - extra återbesök inom 3 mån: 90 min - 1200 kr

Påfyllning

Tillägg på 500 kr extra tillkommer för dig som har en Microblading sedan tidigare och vill fylla på en kombo på ditt nästa besök. (700kr tillkommer vid påfyllning ombre)


 

Kombo - Påfyllning inom 9 mån 60 min 1400 kr

Ombre - Påfyllning inom 9 mån 90 min 1900 kr

Kombo - Påfyllning inom 15 mån 60 min 2200 kr

Ombre - Påfyllning inom 15 mån 90 min 2500 kr

Kombo - Påfyllning inom 1-2 år - inkl. 1 återbesök 90 min 3000 kr

Ombre - Påfyllning inom 1-2 år - Inkl. 1 återbesök 120 min 3200 kr

Kombo - Påfyllning inom 2-3 år - inkl. 1 återbesök 120 min 3500 kr

Ombre - Påfyllning inom 2-3 år - Inkl. 1 återbesök 140 min 3700 kr

Ombre/kombo powder brows Behandlare

Profhilo

Profhilo integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden.  Profhilo är en injicerbar anti-ageing behandling gjord av hyaluronsyra, som lätt integreras i vävnaden, för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder.

Perfect Beauty navelpiercing

Öronhåltagning & Piercing

Perfect Beauty Brynplock & färg

Brynplock & Färg

bottom of page