top of page
Perfect%20Beauty%20%20LPG%20massage_edit

LPG  
Endermologie

Med hjälp utav motoriserade rullar och vakuum sträcker och knådar man vävnaden. Detta resulterar i slätare hud eftersom det blir en omfördelning i kroppen. Överflödig vätska, slagg och toxiner rensas från vävnaden, blodcirkulationen blir bättre och muskulaturen mjukas upp. LPG-massagen har en omedelbar verkan på smärta, svullnad samt rörelsebegränsningar. Övriga fördelar och resultat man kan vänta sig är:

lpg banner perfect beauty

Information LPG massage

Behandlingen passar alla hudtyper, även dig med känslig hud, den innebär inte några biverkningar eller risker och passar både kvinnor och män. Om du är ung kan du med fördel ta hand om din hud i förebyggande syfte och senarelägga åldrandet av huden genom att denna behandling håller igång hudens egna naturligt höga kollagenproduktion och elastin.

Så går en behandling till & positiva effekter

Fördelar

- ⁣Rynkreducering

- Ger ökad känsla av fasthet

- Skulpterar

- Minskade celluliter

⁣- Reducerar fettdepåer

⁣- Stramar åt och gör huden jämnare och slätare

⁣- Lyfteffekt

⁣- Minskar dubbelhaka

 

Positiva effekter av LPG för

⁣- Tränande personer:

- Minskar träningsvärk

- Förberedande inför prestation

- Återhämtning efter prestation

- Stretchar musklerna vid stelhet på ett effektivt sätt

⁣- Förhindrar uppkomst av ärrvävnad

⁣- Förkortar läkningstid vid eventuell muskelbristning, kramp, stukning eller annan skada

 

Personer som utfört olika kirurgiska ingrepp:

- Minskad svullnad

- Lindring av smärta

- Ökad blodcirkulation

- Bearbetning av ojämnheter

- Behandling av ärrvävnad

 

Vid första besöket köper du en kroppsstrumpa som du har på dig under själva behandlingen, den ska du även ha med dig till dina kommande behandlingar. Behandlingen är skön och avkopplande och tar ca 40 min, den stimulerar och skulpterar din kropp mycket effektivt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Resultat ses vanligtvis efter ca 5-8 gånger. Efter avslutad kur bör resultatet underhållas ca 1 gång/månad. Ibland behöver man lägga till extra tid för problemområden. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Behandlingen passar både män och kvinnor.

LPG kan även utföras i ansiktet. Man kan säga att LPG Liftmassage är som ett naturligt ansiktslyft utan kirurgi, injektioner och risker. Denna metod reparerar och behandlar huden på djupet och redan efter första behandlingen kan man se ett tydligt resultat som lyster och spänst.

Själva behandlingen går till på samma sätt som när man utför LPG på kroppen. En djupgående, stimulerande massage som lyfter och slätar ut din hy och tar fram ditt ansiktes konturer.

Blodcirkulationen förbättras och behandling rekommenderas även mot acne-ärr och fina linjer, stramar upp hamsterpåsar och slätar ut huden på dekolletaget.

Viktig information innan behandling

Det ända du behöver tänka på inför din behandling är att undvika större måltider då magen kommer att masseras. Efter behandlingen är det bra att dricka mer vatten än du vanligtvis gör då kroppen dräneras på slaggprodukter och vätskeansamlingar.

Priser

Lpg Massage kropp 40 min 800kr
Lpg massage Kropp express 20 min 500kr
Lpg ansikte 30 min inkl kemisk peeling 900kr
Lpg ansikte 20min 500kr

LPG Behandlare
Perfect Beauty GEL naglar.jpg

Microblading 3d bryn

bottom of page