top of page

Microblading 3D

Vill du lära dig att göra riktigt snygga ögonbryn. vi har högkvalitativa utbildningar. 

Förkunskaper: Vi kräver inte några förkunskaper men det är bra om du har sinne för färg och form samt har ett stort intresse för skönhet. Vi kan bara lära ut tekniken inte en känsla

 

Pris 25 500kr inkl. moms.

Du får ett startkit med produkter som räcker till ca 50 behandlingar ingår.

Kurser under 2021 kommer att ske på förfrågan

15

Utbildning med certifiering 

seyf perfect_beauty

Information Microblading 3D utbildning

Vårt mål är att utbilda Sveriges bästa kosmetologer. Vi har lärare som brinner för att lära ut ett riktigt bra hantverk och delar med sig av yrkeshemligheterna för att nå fantastiska resultat.

I Sverige är det lag på att du ska anmäla din verksamhet för stickande och skärande föremål. Idag saknar många skolor befogenhet att kunna erbjuda dig som elev en godkänd försäkring som täcker kosmetisk tatuering.

En utbildning hos oss ger dig tillgång att ansöka medlemskap hos Komplementärmedicinska Riksförbundet och SEYF, en patient och ansvarsförsäkring inom kosmetisk tatuering som ger en trygghet för både kund och din verksamhet. Med våra utbildningar får du som elev goda förutsättningar att lyckas i denna bransch och att du och din verksamhet kan arbeta i trygghet.

Vi har en god relation med Miljö och Hälsovårdsnämnden samt Läkemedelsverket. Vi förbereder dig och din verksamhet inför Miljö och Hälsovårdsnämndens besök och fortsatta egenkontroller.

Samtliga färger / pigment som förs in i Sveriges skall anmälas och registreras hos Läkemedelsverket. Samtliga av Perfect Beautys färger / pigment för microblading är registrerade och godkända. Alla våra produkter erhåller en dokumentation på sterilitet som är godkänd enligt svensk lagstiftning. Enligt svensk lag sedan 2012 ska du som kosmetolog kunna ge kunden både färginformation och skötselråd.

Perfect Beauty Sverige AB står för trygghet och kvalitét. Vi tycker det är lika viktigt med en fortsatt kommunikation med våra elever efter sin utbildning som under sin utbildning. Vi har även möjlighet att tillgodose praktikplats hos oss med personal på plats.

Diplom kommer att skickas då du uppnått 10 godkända behandlingar efter avslutad kurs.

Utbildningen 

Microblading Utbildning – 3 dagar.

Dag 1: Vi börjar dagen med teori och övar på syntethud. Vi går igenom formval och hygien och allt annat som är av vikt. Efter lunch går vi igenom fler tekniker.

Dag 2: Vi fortsätter med teori och går igenom färglära. Därefter kommer vi att tatuera på modeller. Lärarna är med och stöttar hela tiden. Vi ordnar modeller för dagen.

Dag 3: Denna dag får du som elev jobba mer självständigt och med endast översikt från läraren. Detta är för att skapa en mer självgående rutin och självständighet. Vi ordnar modeller för dagen.

Vi har en privat grupp på Facebook för våra nya och gamla elever där vi bla lägger ut filer som är bra att ha för att vara förberedd inför besöket från Miljö och hälsa med egenkontroller, olika certifikat på färger och nålar etc. I gruppen får ni även efter kursen mycket tips och stöd från oss och våra tidigare elever.

Finansiering

I priset ingår produkter såsom bedövning, nålar, skaft, färger, mätverktyg mm. som räcker till ca 50 behandlingar. Anmälningsavgift på 5000 kr betalas in vid anmälan och dras sedan av från resterande belopp på vald kurs. Denna avgift är bindande och återbetalas ej.

Hela kursavgiften ska vara betald 10 dagar innan kursdatum. Resterande kursavgift återbetalas endast mot läkarintyg.

Alla produkter som behövs för kosmetisk tatuering finns att köpa hos oss i vår webbshop här på hemsidan. För att anmäla dig, gå till ”Kontakt” här på hemsidan, välj ämne ”Utbildning”. I meddelande anger du vilken utbildning du är intresserad av och vilket datum samt fullständiga kontaktuppgifter som namn, adress, telefonnummer, org/personnummer.

I samarbete med Medical Finance kan du enkelt delbetala din utbilding.
Möjlighet att delbetala med Medical Finance finns. Du söker själv lånet via deras hemsida, www.medicalfinance.se
1. Ansök på http://medicalfinance.se/ansok-nu/ eller kontakta oss på 020-51 62 00 så hjälper vi dig med din ansökan.

2. Vi behandlar din ansökan inom 24 h under vardagar och återkopplar via mail.

3. Vid godkänd kreditprövning skickar vi ett digitalt avtal via mail.

4. Pengarna finns tillgängliga för utbetalning.

Teknikutbildning

Teknikutbildning

Shading - Ombre kurs

Shading - Ombre kurs

Elevuppföljning

Elevuppföljning

Plasmalift

Plasmalift

Kosmetisk Tatuering

Kosmetisk Tatuering

bottom of page