top of page
handsome-man_edited.jpg

Microtox

Microtox kan jämföras som en mildare version av en vanlig rynkbehandling. Skillnaden är att en behandling av Microtox inte går in i musklerna utan placeras ytligt.

Boka en Microtoxbehandling hos Tom.

Perfect Beauty Botox Babytox ansikte.jpg

  Information om botoxbehandlingar

Det är en hudbehandling där en cocktail med hyaluronsyra, låg dos botox och vitaminer “stämplas” ner i huden. Resultatet blir ett slätare helhetsintryck utan att du förlorar dina naturliga uttryck och rörelser. Det är en ultimat behandling i förebyggande syfte.

Komplikationer

Normalt kan man bli svullen, få en rodnad och det kan hetta i ansiktet. Det är även vanligt att man kan bli rödflammig i ansiktet i ca 2 dagar. Man fjällar efter ca 1-2 dagar.

Eftervård

Svullnad kan förekomma på det behandlade området. Detta är inte farligt eller konstigt, svullnaden försvinner oftast inom ett par dagar. Man kan vara rödflammig i ansiktet i cirka 2 dagar detta går att sminka över efter 24 timmar. Man kan även fjälla efter några dagar även detta är helt normalt.
  • Undvik träning, smink eller vätska i ansiktet på 24 timmar

  • Undvik starka produkter (syror) på huden 10 dagar efter behandling, huden måste få tid att återhämta sig från skadorna

  • Byta örngott

  • Använda solskydd 14 dagar efter behandlingen

Priser

Microtox - 30 minuter - 2300kr

Våra Microneedlingsbehandlare
Perfect Beauty Aliaxin Fillers.png

Fillers & Hyalase

Perfect beauty thesera-2.jpg

Plasmalift

bottom of page